Inpakken; verpakking laten maken;
Dat pakt goed uit
co-packing;  ompakken;
Dat pakt goed uit
Inpakken; etiketteren;
Dat pakt goed uit
ompakken;  verpakking laten maken;
Dat pakt goed uit
ompakken; verpakking laten maken;
Dat pakt goed uit
co-packing;  ompakken;
Dat pakt goed uit
 etiketteren; co-packing;
Dat pakt goed uit
Inpakken; etiketteren;
Dat pakt goed uit

Uw product in een flowpack verpakking, regio Brabant

Professionele verpakkingen in Brabant

Wilt u uw producten vakkundig laten inpakken in Brabant? Dan is AMC Co-Packing uit Oudenbosch de specialist die het allemaal voor u kan regelen. Of u nu een Flowpack verpakking of een puntzak nodig hebt, bij ons hebt u altijd een ruime keuze uit verschillende mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring in Flowpack voor goederen en Flowpack voor nonfood hebben wij altijd een methode beschikbaar die perfect aansluit bij uw wensen. Ons enthousiaste team staat dagelijks klaar om uw opdrachten uit te voeren. We hebben een gekoelde opslagruimte beschikbaar om uw voedingsproducten geheel volgens de regels op te slaan. 

Uw verpakking is onze zorg 

Met onze machinale verpakkingsmethoden pakken wij uw bulkgoederen veilig en netjes om naar stukgoed. Voor het om-, in- en verpakken van voedingsmiddelen zijn wij volledig BRC-gecertificeerd. Ook het opzetten en vullen van uw displays maken wij vakkundig voor u in orde. Tevens kunnen wij voor u de controles op bijvoorbeeld de houdbaarheidsdatum uitvoeren. Is het de bedoeling dat er voedsel- of kerstpakketten samengesteld worden? Dat is geen enkel probleem, bij AMC Co-Packing maken we het graag voor u in orde. Bij het verpakken is elke gewenste oplage mogelijk. We zijn flexibel ingesteld en zorgen voor een snelle levering. 

Kies uw Flowpack verpakking in Brabant 

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden die AMC Co-Packing in Brabant u te bieden heeft. Behalve voor een Flowpack verpakking kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een transwrapzak. In dezelfde run zorgen we ervoor dat de juiste codering (LOT-code) op de verpakking of de sluiting geprint wordt. Met onze moderne machines kunnen wij uw producten sealen, krimpen en bundelpakken. Ook voor het handmatig afvullen of verpakken van uw producten zit u bij ons veelzijdige bedrijf helemaal goed. Voordelige verpakking nodig? Vraag dan snel een scherpe offerte bij ons aan.