Inpakken; verpakking laten maken;
Dat pakt goed uit
co-packing;  ompakken;
Dat pakt goed uit
Inpakken; etiketteren;
Dat pakt goed uit
ompakken;  verpakking laten maken;
Dat pakt goed uit
ompakken; verpakking laten maken;
Dat pakt goed uit
co-packing;  ompakken;
Dat pakt goed uit
 etiketteren; co-packing;
Dat pakt goed uit
Inpakken; etiketteren;
Dat pakt goed uit

Verpak uw goederen met de methode die past

Laat uw producten in-, om-, en verpakken door AMC Co-Packing uit Oudenbosch. We kunnen uw product op verschillende manieren verpakken. Wilt u een puntzak, transwrapzak, flowpack of een krimp? Alles is mogelijk bij AMC Co-Packing.

Machinale verpakkingsmethoden

AMC Co-Packing beschikt over een uitgebreid, professioneel machinepark om bijvoorbeeld uw bulkgoederen snel, netjes en veilig om te pakken naar stukgoed. Voor wat betreft het inpakken, ompakken of verpakken van voedingsmiddelen zijn we uiteraard BRC-gecertificeerd.

AMC Co-Packing verpakt onder meer producten in puntzakken, transwrapzakken en flowpacks, waarbij we in dezelfde run zorgdragen voor de juiste codering (LOT-code) op de sluiting of verpakking. 

Naast het verpakken in puntzakken, transwrapzakken en flowpacks kunnen wij ook krimpen, sealen, bundelpakken, etiketteren, coderen (middels inktjet). Ook voor het opzetten en afvullen van displays bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Inpakken, ompakken

Handmatig verpakken

Ook voor het handmatig afvullen of verpakken van uw producten bent u bij AMC Co-Packing aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we altijd een oplossing voor u hebben. 

Koeling

Wanneer uw producten verpakt en opgeslagen dienen te worden in een gekoelde ruimte, bent u ook bij AMC Co-Packing aan het juiste adres. Onze hal is voorzien van koeling, en we hebben een separate gekoelde opslagruimte beschikbaar.

Overige diensten

Naast het reguliere in-, om- of verpakwerk kan AMC Co-Packing controlewerkzaamheden op onder meer houdbaarheidsdatum voor u verzorgen of voedsel- en (feest)pakketten volgens de aangeleverde samenstelling verpakken.

Voor een aantal producten (geen voedingsmiddelen) kan het kostentechnisch aantrekkelijker zijn als deze worden ingepakt door onze thuiswerkers.

Ook golfkartonnen verpakkingen in alle soorten en maten kunnen wij voor u verzorgen. Bekijk het assortiment van AMC Packaging.