Dat pakt goed uit

Dat pakt goed uit

Dat pakt goed uit

Dat pakt goed uit

Verpak uw goederen met de methode die past

Laat uw producten in-, om-, en verpakken door AMC Inpak- en Cartonnagebedrijf B.V. uit Oudenbosch. We kunnen uw product op verschillende manieren verpakken. Wilt u een puntzak, transwrapzak, flowpack of een krimp? Alles is mogelijk bij AMC Inpak- en Cartonnagebedrijf B.V..

Machinale verpakkingsmethoden

AMC Inpak- en Cartonnagebedrijf B.V. beschikt over een uitgebreid, professioneel machinepark om bijvoorbeeld uw bulkgoederen snel, netjes en veilig om te pakken naar stukgoed. Voor wat betreft het inpakken, ompakken of verpakken van voedingsmiddelen zijn we uiteraard BRC-gecertificeerd.

AMC Inpak- en Cartonnagebedrijf B.V. verpakt onder meer producten in puntzakken, transwrapzakken en flowpacks, waarbij we in dezelfde run zorg dragen voor de juiste codering (LOT-code) op de sluiting of verpakking. 

Naast het verpakken in puntzakken, transwrapzakken en flowpacks kunnen wij ook krimpen, sealen, bundelpakken, etiketteren en coderen (middels inktjet). Ook voor het opzetten en afvullen van displays bent u bij ons aan het juiste adres.

Handmatig verpakken

Ook voor het handmatig afvullen of verpakken van uw producten bent u bij AMC Inpak- en Cartonnagebedrijf B.V. aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we altijd een oplossing voor u hebben. 

 

Koeling

Wanneer uw producten verpakt en opgeslagen dienen te worden in een gekoelde ruimte, bent u ook bij AMC Inpak- en Cartonnagebedrijf B.V. aan het juiste adres. Onze hal is voorzien van koeling, en we hebben een separate gekoelde opslagruimte beschikbaar.

Overige diensten

 

Naast het reguliere in-, om- of verpakwerk kan AMC Inpak- en Cartonnagebedrijf B.V. controlewerkzaamheden op onder meer houdbaarheidsdatum voor u verzorgen of voedsel- en (feest)pakketten volgens de aangeleverde samenstelling verpakken.

 

Voor een aantal producten (geen voedingsmiddelen) kan het kostentechnisch aantrekkelijker zijn als deze worden ingepakt door onze thuiswerkers.

 

Ook golfkartonnen verpakkingen in alle soorten en maten kunnen wij voor u verzorgen. Bekijk het assortiment van AMC Packaging.

Ik heb een vraag

AMC Inpak- en Cartonnagebedrijf B.V.

Klinkstraat 24
4731DM Oudenbosch

KvK-nr: 70315590

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 07:45 - 16:45

Dinsdag 07:45 - 16:45

Woensdag 07:45 - 16:45

Donderdag 07:45 - 16:45

Vrijdag 07:45 - 16:45

Zaterdag Gesloten

AMC Inpak- en Cartonnagebedrijf B.V. voor het in-, om-, en verpakken van uw goed.